admin bejegyzései

JIN és JANG + KIS FÓKA gazdi keresők 

JIN és JANG + KIS FÓKA gazdi keresők Mivel ugyan azon a napon lettek Jászberény városában különböző helyeken nagy valószínűséggel kirakva és fel is ismerték a kicsik egymást, hasonlóság is van és egykorúak, így gondolom biztos tesók. Nah meg persze, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kutyak | Hozzászólás most!

Molly

Eredeti gazdát keressük Most került be Jaszberény főteréről! Képet egyenlőre nem én készítettem! Érdeklődni a 06304607906 telefonszámon!

Kategória: Kutyak | Hozzászólás most!

Zoe

GAZDISODOTT! 🙂 ZOÉ,keresi új otthonát! 1év körüli, nagyon kedves csak az emberre összpontosít, folyamatosan keresi a kapcsolatot szeretgetni akar. Labrador jellegű nőstény. Pórázt még nem igazán ismeri, de szerintem gyorsan hozzá szoktatható. Gyerekekkel is szépen viselkedik, simán családba is költözhet … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kutyak | Hozzászólás most!

Cicák

Vasárnapi pillanatkép! SoS fogadó szervezetet keresnénk! NEM esznek, fecskendőből etetem őket, nem tudom így mekkora esélyük lesz Nagy valószínűséggel a Városi könyvtár udvarára bedobtak két kis cicát akik 2-3hét körüliek lehetnek. Most próbálom majd megetetni őket és imátkozom, hogy egyenek. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Uncategorized | Hozzászólás most!

Zente

Zente keresi gazdáját! 31-es jászberényi elkerülő egyik mellék útján volt. Mivel nem ment onnan nagy valószínűséggel ott tették ki. Persze ha mégis lenne gazdája, aki érdemben igazolja hogy az övé a karantén ideje alatt jelentkezhet. Nagyon kedves csak is a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kutyak | Hozzászólás most!

Roza

Gazdisodott ,Róza keresi gazdiját! Chipel nem rendelkező nőstény kutyus. Keresi eredeti, de inkább új gazdiját! A jászberényi állatkerthez keveredett be egy két napot ott volt, de senki nem jelentkezett érte, így most nálunk van. Kedves, nyugodt 4 max 5 hónapos … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kutyak | Hozzászólás most!

Döme

Dömétől így búcsúztam, mert hogy ő is gazdisodott! Olyan családra lelt akik már többszörös vizsla gazdik, így jellemüket természetüket ismerik. Nagy kerttel rendelkeznek es első pillantásra szerelem volt Dömi. Kicsit fájó szívvel én, mert volt én nekem egy csoda kutyám … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kutyak | Hozzászólás most!

Mary

Előkerült gazdája, déulután haza lesz szállítva! (2022.08.26.) Jászberény Perec utcában volt, eredeti gazdáját keresnénk! Telefonos elérhetőség 06205060691.

Kategória: Kutyak | Hozzászólás most!

Bandita

Végre megvan ő is! A fekete félhosszú szőrű kutyus aki Jászberényt már végig járta Álmos utca-Szatmári-Ebhát környéke, egy barna kutya társaságában. A barna kutyus gazdája meglett, vigyáznak már rá. Ő nagyon félénk, hála égnek nem agresszív, de csak sikerült. Jelenleg eredeti gazdát … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kutyak | Hozzászólás most!

Tapi

Sziasztok Tapi azaz Talpas befogadójához költözött Keresi ÚJ OTTHONÁT! Végtelenül kedves, rögtön barátságosan közeledő 8 éves német dog- kaukázus keverék nőstény kutyus, aki per pillanat Csernus Molnár Szilvi – nél vendégeskedik és várja a jelentkezőket! Mindenkivel kijön, kora ellenére pedig … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kutyak | Hozzászólás most!