Thern bejegyzései

Jászberény Nagykátai út

Jászberény Nagykátai út forgalom közepéről lettek befogvaTöbbször majdnem kocsi alá kerülve Senki nem jelentette őket én vettem észre! Egy fiú egy lány! Ők a Szövetkezet úton lévő tegnapi kutyusok Megkérnék mindenkit, hogy azért még, ha nagyon hasznosnak is tartom a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kutyak | Hozzászólás most!

Bruno

Kissé lemaradtam a balesetes, meglőtt kutyussalÁtvevő szervezetet keresnénk neki Szóval Brúnónak neveztem el. Brúnót Jászberény belvárosában találták, de már előző nap is bent csavargott, csak nem találtuk meg. Körülbelül 45-50 kullancs lehetett benne, kezelni is kellett babésiára. Mivel hátsó lábára … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kutyak | Hozzászólás most!

Zizi

Jászberény Szelei útról került be a tegnapi nap ,délután folyamán. 10-12hét körüli nőstény kutyus. jelenleg 14 napig eredeti gazdáját keresnénk! Jelentkezhet a 06304607906 -os telefonszámon. Kistermetű kutyus marad, karanténja 202211.03-án jár le. Ettől kezdve új gazdához adható.

Kategória: Kutyak | Hozzászólás most!

Nestlé keresi új gazdáját! 

Neszűrben “elhagyott” kóbor kiskutya. Hatósági bejelentést alapján került be. Nagyon félénk, de abszolút nem agresszív 4-5 hónapos fiú. Törődéssel ez gyorsan oldható. Középméretű lesz. Itt viszont megjegyezném, hogy egy nyakörv volt rajta és még szerencse, hogy most bekerült mert már … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kutyak | Hozzászólás most!

Barnabás keresi új otthonát!

Sajnos folyamatosan szökésben volt előző lakhelyéről ezért hozzánk került. Most szerető új otthonát keresné Emberrel, gyerekekkel, más kutyákkal is jó viszonyt ápol. Megfelelő kerítéssel és a kapu normál zárásával biztosan nem kel útnak új otthonából! Egy édes egy éves kis … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kutyak | Hozzászólás most!

Blue

Köszönjük a megosztásokat a kutyus haza került! Keressük eredeti gazdáját! 8-10hét körüli kan kölyök kutyus lett befogva a Szelei úton a lengyel piac területén. Aki érdemben tud róla vagy a gazdája az kérem jelentkezzen a 06205060691 – es telefonszámon.

Kategória: Kutyak | Hozzászólás most!