Kutyak kategória bejegyzései

Kutyak

ZÉNÓ, Boldog Nőnapot kíván! :)

Új gazdi kereső kisfickó! Dinamikus, eleven egyben nagyon ragaszkodó 5 hónap körüli kan kutyus! Családba is szívesen ajánlon, felnőtt korában középméretű lesz! További infó a kicsiről a 06304607906-os telefonszámon lehetséges!

Kategória: Kutyak | Hozzászólás most!

Jászberény Nagykátai út

Jászberény Nagykátai út forgalom közepéről lettek befogvaTöbbször majdnem kocsi alá kerülve Senki nem jelentette őket én vettem észre! Egy fiú egy lány! Ők a Szövetkezet úton lévő tegnapi kutyusok Megkérnék mindenkit, hogy azért még, ha nagyon hasznosnak is tartom a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kutyak | Hozzászólás most!

Bruno

Kissé lemaradtam a balesetes, meglőtt kutyussalÁtvevő szervezetet keresnénk neki Szóval Brúnónak neveztem el. Brúnót Jászberény belvárosában találták, de már előző nap is bent csavargott, csak nem találtuk meg. Körülbelül 45-50 kullancs lehetett benne, kezelni is kellett babésiára. Mivel hátsó lábára … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kutyak | Hozzászólás most!

Bandi azaz Bandita

Gazdira vár Hetekig rótta a várost, csapdába az istennek nem ment be megállni pedig nem méltóztatott Ezért is ezt a nevet kapta. Majd egy kutyushoz csapódott akit mindig haza kísért. Úgy birtuk befogni, hogy lehasaltam az útra és kedvesen könyörögtem … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kutyak, Uncategorized | Hozzászólás most!

JIN és JANG + KIS FÓKA gazdi keresők 

JIN és JANG + KIS FÓKA gazdi keresők Mivel ugyan azon a napon lettek Jászberény városában különböző helyeken nagy valószínűséggel kirakva és fel is ismerték a kicsik egymást, hasonlóság is van és egykorúak, így gondolom biztos tesók. Nah meg persze, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kutyak | Hozzászólás most!

Zizi

Már nem a telep lakója! Jászberény Szelei útról került be a tegnapi nap ,délután folyamán. 10-12hét körüli nőstény kutyus. jelenleg 14 napig eredeti gazdáját keresnénk! Jelentkezhet a 06304607906 -os telefonszámon. Kistermetű kutyus marad, karanténja 202211.03-án jár le. Ettől kezdve új … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kutyak | Hozzászólás most!

Molly

Eredeti gazdát keressük Most került be Jaszberény főteréről! Képet egyenlőre nem én készítettem! Érdeklődni a 06304607906 telefonszámon!

Kategória: Kutyak | Hozzászólás most!

Zoe

GAZDISODOTT! 🙂 ZOÉ,keresi új otthonát! 1év körüli, nagyon kedves csak az emberre összpontosít, folyamatosan keresi a kapcsolatot szeretgetni akar. Labrador jellegű nőstény. Pórázt még nem igazán ismeri, de szerintem gyorsan hozzá szoktatható. Gyerekekkel is szépen viselkedik, simán családba is költözhet … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kutyak | Hozzászólás most!

Nestlé keresi új gazdáját! 

Neszűrben „elhagyott” kóbor kiskutya. Hatósági bejelentést alapján került be. Nagyon félénk, de abszolút nem agresszív 4-5 hónapos fiú. Törődéssel ez gyorsan oldható. Középméretű lesz. Itt viszont megjegyezném, hogy egy nyakörv volt rajta és még szerencse, hogy most bekerült mert már … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kutyak | Hozzászólás most!

Barnabás keresi új otthonát!

Sajnos folyamatosan szökésben volt előző lakhelyéről ezért hozzánk került. Most szerető új otthonát keresné Emberrel, gyerekekkel, más kutyákkal is jó viszonyt ápol. Megfelelő kerítéssel és a kapu normál zárásával biztosan nem kel útnak új otthonából! Egy édes egy éves kis … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kutyak | Hozzászólás most!