2022. május hónap bejegyzései

Bori

GAZDIS LETT! Bori várja érdeklődőit! Keresné új otthonát! Fiatal 1 év körüli , közép méretű talán „kopó” ősökkel megáldott, intelligens nőstény kutyus. Jelenleg hízó kúrán van, de már alakul. Nagyon kedves gyorsan oldódik és pacsikat oszt meg bújcizik. Pórázt jól … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kutyak | Hozzászólás most!

Berta

BERTA gazdisodott! Berta gazdira lelt hétfőn , bent alszik még munkába is viszi magával az új gazdi. Érdeklődtem, minta kutyus még a kaját sem kunyerálja, nyugodtan várja a gazdit a kanapén. Állandóan túrja a fejét, hogy simogassa Rettentő boldog vagyok! … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kutyak | Hozzászólás most!

Szellő

Gazdisodott! Végre elérkezett ez a nap is! Szellő új otthonában hatalmas kerttel rendelkező családba érkezett. Épp ismerkedik a területtel. ÚJ OTTHONÁT KERESI! Szellő egy igazi ember függő tünemény. Mindig boldog, rettentő embercentrikus egyben energikus lány kutyus. Szemében ti is láthatjátok … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kutyak | Hozzászólás most!

31es

A kutyust nem kereste senki, de mai napon Jászberényben új családra lelt. Sziasztok! Keressük gazdáját! Nyakörve is van a 31-es körforgónál volt. Jelenleg ez a képem van. Érdeklődni a 06205060691 – es tel számon lehet!

Kategória: Kutyak | Hozzászólás most!

Kidobott kölyök kutyusok

Családba kerültek! Köszönjük a megosztásokat! Kidobott kölyök kutyusok /Benire egyenlőre nem szeretnék több érdeklődőt/ Két kisfiú lett a mai napon Jászberénybe kidobva, természetesen chipjük nincs. Egyszerűen megszabadultak tőlük Mivel keresni nem fogják őket így új gazda keresők. 10-12hetes körüliek lehetnek, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kutyak | Hozzászólás most!

S. O. S.

S. O. S. Sürgősen keressük eredeti gazdáját! Kérem aki felismeri vagy tud valamit a kutyusról értesítsen, szerintem sürgősen haza kellene neki kerülni. Jászberény. Így sétált be a Hatvani út környékén egy ház udvarára. Valószínű kölykeit még szoptatja! Chip nélküli. Tel … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kutyak | Hozzászólás most!

Negro

Gazdisodott! Kicsi Negró otthonát keresi! Jászberényben a Páfrány utcában talált 11hét körüli kölyök kisfiú. Mivel bőven volt benne kullancs, így nem hiszem hogy arra a környékre való. Tacskó, de maximum foxi méretű lesz felnőtt korára. Igazi eleven portéka, izgő mozgó … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kutyak | Hozzászólás most!

Zara

Zara új gazdiját várja! Jászberényben befogott 2-3év körüli nagytestű leányzó. Aktív élénk kutya, ennek ellenére kedves is. Valószínűleg más kutyákkal nem ápol jó viszonyt. Ettől függetlenül egy határozott kutyaszerető gazdinak nyugodt szívvel ajánlom. További információ Zaráról a 06205060691 – es … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kutyak | Hozzászólás most!

A Jászberényi Állatvédelmi Ebrendészetről Ön a Jászberény város ebrendészeti telep honlapjhát látogatta meg , amelyet Jászberény város megbízásából a Jászberényi V.V. Nonprofit Zrt. működtet együttműködésben az „Animal Help” Alapítvánnyal. Ez a jászberényi ebrendészet hivatalos honlapja, ahol naprakész információkhoz juthat a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Uncategorized | 1 hozzászólás