2022. július hónap bejegyzései

Cuki

Cuki ma reggel gazdisodott ! Köszönjük! Frissítés 2022.08.05 Cuki , hát mit is mondjak tényleg cuki kiscsaj! Valószínű kidobták, így leendő új családját keresné! Első orvosi kezeléseit megkapta, még karanténos ez viszont hamar letelik… Annyira örül, ha végre rájut az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kutyak | Hozzászólás most!

Blue

Köszönjük a megosztásokat a kutyus haza került! Keressük eredeti gazdáját! 8-10hét körüli kan kölyök kutyus lett befogva a Szelei úton a lengyel piac területén. Aki érdemben tud róla vagy a gazdája az kérem jelentkezzen a 06205060691 – es telefonszámon.

Kategória: Kutyak | Hozzászólás most!

MEGLETT A KUTYUS GAZDÁJA!

MEGLETT A KUTYUS GAZDÁJA! Köszönjük a megosztásokat! Sziasztok Keresnénk a kutyus gazdiját Chipes, de valószínű nem jól lett regisztrálva, így eredeti gazdája nem elérhető.Mivel már posztolva van, így elképzelhető hogy idősebb a tulaja. Szóval kérem aki felismeri esetleg a szomszédja … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kutyak | Hozzászólás most!

Talált kiskutya! (Kiwi)

Oly rég akarom már feltenni ezeket a képeket, de mindig jön egy új kutyus vagy más teendő. Kiwi baba új élete Legalább mára kis boldogságot hoz ez a pár kép remélem nem csak nekem! Kiwi baba új gazdához került! Köszönjük … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kutyak | Hozzászólás most!