2022. szeptember hónap bejegyzései

Molly

Eredeti gazdát keressük Most került be Jaszberény főteréről! Képet egyenlőre nem én készítettem! Érdeklődni a 06304607906 telefonszámon!

Kategória: Kutyak | Hozzászólás most!

Zoe

GAZDISODOTT! 🙂 ZOÉ,keresi új otthonát! 1év körüli, nagyon kedves csak az emberre összpontosít, folyamatosan keresi a kapcsolatot szeretgetni akar. Labrador jellegű nőstény. Pórázt még nem igazán ismeri, de szerintem gyorsan hozzá szoktatható. Gyerekekkel is szépen viselkedik, simán családba is költözhet … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kutyak | Hozzászólás most!

Cicák

Vasárnapi pillanatkép! SoS fogadó szervezetet keresnénk! NEM esznek, fecskendőből etetem őket, nem tudom így mekkora esélyük lesz Nagy valószínűséggel a Városi könyvtár udvarára bedobtak két kis cicát akik 2-3hét körüliek lehetnek. Most próbálom majd megetetni őket és imátkozom, hogy egyenek. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Uncategorized | Hozzászólás most!

Nestlé keresi új gazdáját! 

Neszűrben „elhagyott” kóbor kiskutya. Hatósági bejelentést alapján került be. Nagyon félénk, de abszolút nem agresszív 4-5 hónapos fiú. Törődéssel ez gyorsan oldható. Középméretű lesz. Itt viszont megjegyezném, hogy egy nyakörv volt rajta és még szerencse, hogy most bekerült mert már … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kutyak | Hozzászólás most!

Barnabás keresi új otthonát!

Sajnos folyamatosan szökésben volt előző lakhelyéről ezért hozzánk került. Most szerető új otthonát keresné Emberrel, gyerekekkel, más kutyákkal is jó viszonyt ápol. Megfelelő kerítéssel és a kapu normál zárásával biztosan nem kel útnak új otthonából! Egy édes egy éves kis … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kutyak | Hozzászólás most!

Zente

Zente keresi gazdáját! 31-es jászberényi elkerülő egyik mellék útján volt. Mivel nem ment onnan nagy valószínűséggel ott tették ki. Persze ha mégis lenne gazdája, aki érdemben igazolja hogy az övé a karantén ideje alatt jelentkezhet. Nagyon kedves csak is a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kutyak | Hozzászólás most!

Roza

Gazdisodott ,Róza keresi gazdiját! Chipel nem rendelkező nőstény kutyus. Keresi eredeti, de inkább új gazdiját! A jászberényi állatkerthez keveredett be egy két napot ott volt, de senki nem jelentkezett érte, így most nálunk van. Kedves, nyugodt 4 max 5 hónapos … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Kutyak | Hozzászólás most!